Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Încă un artist atacat pe scenă. Harry Styles a fost lovit de o fani în timpul concertului din Viena

În ultimele luni, mai mulți artiști au fost loviți pe scenă în timp ce susțineau concerte. Ultimul artist rănit în timpul prestației este Harry Styles, un star pop care a fost victima mai multor loviri în turneul pe care îl susține.

Elena Tasca,

Starul pop, Harry Styles, a fost lovit pentru a doua oară în acest turneu

[Sursa foto: Facebook- Harry Styles]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Starul momentului, Harry Styles, în vârstă de 29 de ani, se află în vizorul fanilor. Din diferite motive, necunoscute de publicul larg, aceștia aruncă pe scenă, în timp ce Harry susține concertul, cu diverse obiecte. Artistul a fost rănit din această cauză în timpul concertului de la Viena.

Lovirea lui Harry Styles, virală pe internet

Starul pop, Harry Styles, a fost lovit pentru a doua oară în acest turneu. Se pare că artistul este obișnuit cu incidentele din timpul concertelor pe care le susține.

După ce în Cardiff, artistul a fost lovit de un buchet de flori aruncat de unul dintre fani, pe scenă, la ultimul concert din Viena, susținut sâmbătă, artistul a fost lovit cu un obiect neidentificat încă, în ochi, potrivit relatărilor DPA/PA Media, după Agerpres.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"M-a pălmuit atât de tare încât mi-a zgâriat interiorul ochiului. Nu va mai veni niciodată la un spectacol, mulțumesc fanilor pentru că au fost spectaculoși în seara asta în LA!!", a scris artist ape contul ei.

Kelsea Ballerini, o artistă americană, a fost lovită de o brațară aruncată din public, în timpul unui concert din Idaho. Se pare că artista a distribuit poze după incident, pe rețelele sociale, având ca descriere relatarea incidentului și îndemnarea fanilor să nu mai arunce cu obiecte pe scenă.

"Bună. Sunt bine. Cineva a aruncat pe scenă o brățară, lovindu-mă în ochi, dar mai mult m-a speriat lovitura, decât durerea. Toți avem frici în adâncurile noastre chiar dacă nu le arătăm, și de aceea am coborât după scenă pentru a mă calma și aduna, atât pe mine, pe bandă și mulțime și abia după am continuat. Îmi doresc mereu ca un concert să fie un loc sigur pentru toți.

Vă iubesc și vă apreciez, haideți să facem ca ultimele concerte din acest turneu să fie cele mai bune", a scris cantăreața în postare.

Postare Kelsea Ballerini după ce a fost lovită pe scenă în timpul unui concert

[Sursa foto: Instagram- Kelsea Ballerini]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI