Magnatul rus Vitaly Robertus, în vârstă de 54 de ani a murit "brusc", miercuri, 13 martie. Este al cincilea deces misterios legat de o firmă petrolieră de top de la invazia lui Putin.

Care este cauza morții managerului?

Anunțul trist a fost făcut chiar de compania petrolieră. Aceștia nu au fost oferit detalii cu privire la cauză sau circumstanțe.

"Cu profund regret vă informăm că vicepreședintele companiei, Vitaly Robertus, a murit subit la vârsta de 54 de ani",

a fost mesajul firmei. Robertus, un executiv extraordinar, lucra pentru gigant de mai bine de 30 de ani. El a fost Maestru Onorific al Sportului din Federația Rusă și de șapte ori campion al Rusiei la aeromodelism, precum și de patru ori campion mondial, informează The Sun.

Deces șef Rusia

El este Vitaly Robertus.

[Sursa foto: The Sun]

Citește și: Cum arată cel mai mare laborator din lume? Eșantioanele congelate au prezis cine va suferi de demență cu 15 ani înainte de diagnostic

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

”În memoria noastră va rămâne un lider talentat, o persoană versatilă și un camarad simpatic.

Echipa exprimă profunde condoleanțe familiei și prietenilor lui Vitaly Robertus", a mai transmis compania.

Robertus era cunoscut, de asemenea, ca fiind unul dintre cei mai talentați proiectanți din Rusia. De asemenea, el a fost pilot calificat de avion și de elicopter.

Cine sunt ceilalți șefi care au decedat în condiții suspecte?

În noiembrie, senatorul rus și susținător al războiului, Vladimir Lebedev, un senator rus cu legături strânse cu Kremlinul, a murit subit la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un "atac de cord".

Nu au fost oferite alte detalii, dar colegii săi l-au descris ca fiind sănătos și au declarat că moartea sa a fost un "șoc profund". 

Lebedev avea legături de afaceri strânse cu Vladimir Nekrasov, 66 de ani, președintele consiliului de administrație al gigantului energetic, care a murit, de asemenea, "subit" în luna noiembrie. Nekrasov a fost al treilea director executiv de top al companiei petroliere care a murit de la începutul războiului. Înainte de moartea lui Lebedev și Nekrasov, magnatul Lukoil, Ravil Maganov, în vârstă de 67 de ani, a căzut de la o fereastră a spitalului clinic central de elită din Moscova, cunoscut și sub numele de clinica Kremlinului, în septembrie 2022.

Deces șef Rusia

Imagine reprezentativă pentru o companie petrolieră.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Câte arme nucleare are Rusia și cine le controlează? Vladimir Putin a făcut noi avertismente

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

În aceeași dimineață, Putin a năvălit în spital pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Mihail Gorbaciov, ultimul lider sovietic, care murise în aceeași săptămână. 

Și Miliardarul Alexander Subbotin, în vârstă de 43 de ani a murit subit în anul 2022. Una dintre teoriile care circulă este că Subbotin a fost otrăvit cu venin de broască, care i-a declanșat apoi un atac de cord.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si