Close sidebar
Close sidebar

Inca un exercitiu pentru testarea sirenelor de alarmare a populatiei are loc maine in toata tara

Reprezentantii Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta anunta ca vor continua seria exercitiilor de alarmare a populatiei in perioada urmatoare.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel, conform acestor decizii, urmatorul exercitiu de acest gen se desfasoara miercuri, in data de 1 noiembrie 2017, in toata tara, intre orele 10:00 si 11:00. 
 
Alarmele urmeaza sa fie testate pentru a putea fi folosite in situatii periculoase pentru populatie, mai ales ca in urmatoarea perioada se asteapta inundatii, accidente tehnologice, ruperere de baraje sau chiar caderea unor obiecte din atmosfera.
 
Cel mai recent exercitiu de acest gen a avut loc pe data de 4 octombrie, cand numai 60 din cele 108 de sirene centralizate au functionat, spre exemplu, in Bucuresti. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI