Un român a bătut cu sălbăticie doi polițiști, pe o stradă din Elveția. Unul dintre agenți a demisionat după ce a ieșit din spital și a recunoscut că este traumatizat de violențele trăite.

Responsabil de conflict este un român de 45 de ani. Întâmplarea a avut loc anul trecut, pe data de 4 mai, atunci când doi polițiști din Heerbrugg patrulau în oraș, alături de un alt coleg.

Atunci, l-au văzut pe bărbat împingând o bicicletă supraîncărcată și l-au oprit pentru un control de rutină.

Citește și: Scandal general în cancelaria unui liceu din Sibiu. Un profesor a refuzat să încheie mediile elevilor de clasa a XII-a

Cum s-a petrecut incidentul?

Românul a scos o bară de fier de 50 de centimetri și i-a atacat pe cei doi agenți. Pe unul dintre ei l-a lovit cu forță în cap, iar acesta și-a apărat craniul cu brațul, care s-a rupt imediat.

„Auzeam cum trosneau oasele”, a spus victima în fața instanței, potrivit tagblatt.ch

Al doilea agent a suferit și el răni la cap, însă, în cele din urmă, cei doi polițiști au reușit să-l imobilizeze pe agresor. După această „luptă”, toți au ajuns la spital, inclusiv românul, cu răni nespecificate de anchetatori.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Doi ciobani l-au bătut pe pădurarul comunei Păunești pentru că le-a cerut să-și lege câinii. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital

Românul nu a arătat nicio remușcare față de faptele comise

Cazul a fost judecat în cursul zilei de miercuri, în fața instanței din Altstätter, acolo unde s-au prezentat și cei doi polițiști, traumatizați și diagnosticați cu suferințe psihice și chinuiți de probleme legate de somn.

Unul dintre ei și-a dat demisia din poliție, după ce a ieșit din spital. Avocatul lor a spus:

„Un astfel de atac nu trebuie să facă parte niciodată din pericolul profesional al unui ofițer de poliție”, a spus avocatul oamenilor legii.

Românul nu a dovedit niciun fel de remușcare sau emoție legată de incidentul provocat. Bărbatul a negat orice vinovăție, inclusiv faptul că a avut bara de fier în mână, în ciuda dovezilor ADN. În plus, el s-a plâns că Poliția este o organizație criminală de psihopați, deoarece a suferit deja multiple torturi în închisoare, și chiar ar fi încercat să îl ucidă.

Citește și: Strigătul de durere al mamei Anicăi, românca ucisă în Italia: „Găsiți-l pe ucigaș! A lăsat patru copii fără mamă!”

Judecătorul a încercat un dialog cu românul care făcuse cerere de azil în Elveția, dar răspunsurile au fost fie incoerente, fie lipsite de orice logică.

Românul a fost dus în sala de judecată cu cătușe la mâini și lanțuri la picioare

Avocatul românului a încercat să explice că nu e vorba despre un atac violent și că românul doar ar fi vrut să evite controlul celor doi polițiști.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Instanța a hotărât o pedeapsă de 4 ani și 11 luni de închisoare și o expulzare ulterioară de 15 ani pentru agresorul român.

Citește și: Bătaie între doi bărbați pe o pășune. Disputa a pornit de la turmă de oi aflată în apropierea unei culturi de lucernă

Românul a fost considerat extrem de violent, iar potrivit procurorului el avea „o energie criminală considerabilă”, el a fost adus cu cătușe la mâini și lanțuri la picioare care nu i-au fost scoase nici în sala de judecată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si