Close sidebar
Close sidebar

Incendiile din Grecia, august 2023. Unde sunt focarele active

Incendiile din Grecia, reaprinse în mai multe locuri din țară începând de sâmbătă, 19 august 2023, continuă să dea bătăi de cap serviciilor de pompieri și miercuri 30 august 2023. Vezi mai jos în timp real unde se manifestă cele mai violente focare active.

Sorin Negru,

Incendiile de vegetație din Grecia au ucis deja 21 de persoane în ultimele 10 zile


DISTRIBUIE
acest articol

Incendii Grecia 30 august 2023.  Noul modul de pompieri români dislocat în Grecia, format din 50 de salvatori, acţionează, miercuri, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu de pădure care se manifestă în zona localităţii Aisymi.

Incendii Grecia 30 august 2023.  "Modulul naţional specializat de stins incendii de pădure, care a fost dislocat ieri, 29 august, pentru a-i înlocui pe colegii aflaţi pe teritoriul elen, a ajuns în cursul acestei dimineţi în Grecia şi a fost solicitat, deja, la prima intervenţie", informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU)  

În cursul zilei de marți, 29 august, noul contingent format din 56 de pompieri a plecat în Grecia pentru schimbarea efectivelor care, în ultimele nouă zile, au sprijinit autoritățile elene prin misiuni de stingere a incendiilor de pădure și vegetație din Nord-Estul Greciei, în zona orașului Alexandroupolis.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Incendii Grecia 2023. Sute de pompieri au continuat să lupte marți, 29 august, împotriva unui incendiu masiv de vegetație în regiunea de nord-est a Evros pentru a unsprezecea zi consecutiv.

Citește și: VIDEO- Harta noilor incendii din Grecia. A crescut numărul victimelor, distrugeri fără precedent lângă Atena. "Grecia trece prin cel mai dificil an"

Incendii Grecia 2023. Incendiul a ucis deja 21 de persoane în ultimele 10 zile, devenind cel mai mortal incendiu din Europa de până acum în această vară.

vv

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI