Un incident s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un apartament situat la etajul întâi al unui bloc de pe șoseaua București, din Giurgiu, informează ISU Giurgiu. Mai multe persoane au părăsit locuințele.

Cum s-ar fi petrecut evenimentul?

Proprietarul apartamentului la care a izbucnit incendiul ar fi simțit un miros de fum și de plastic încins. Acesta se afla singur acasă, reușind să iasă la timp.

De asemenea, și-a alertat vecinul care locuiește în fața sa, coborând prin spatele blocului. 

Citește și: Șapte morți în explozia subacvatică din Italia în care și-a pierdut viața un român. Ultimele corpuri, găsite la nivelul minus 9 sub lac

Un apartament situat la etajul întâi al unui bloc din Giurgiu a fost cuprins de flăcări.

Un apartament situat la etajul întâi al unui bloc din Giurgiu a fost cuprins de flăcări.

[Sursa foto: istock]

Apartamentul ar fi fost cuprins de flăcări  la scurt timp.

”Când au ajuns echipajele de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, atât în balcon, cât și în interiorul camerelor. Aceștia au evacuat un bărbat care locuiește la etajul al II-lea, la parterul blocului fiind magazine.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alte două persoane s-au autoevacuat. Proprietarul și trei bărbați, în vârstă de 54, 66 și 67 de ani au fost monitorizați de echipajele medicale la fața locului”, au transmis sâmbătă dimineața reprezentanții ISU Giurgiu, notează Mediafax.

În acest caz, pompierii au intervenit rapid, pentru ca flăcările să nu se extindă. Ei au folosit un ventilator pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului. 

Patru proprietari au fost afectați în urma incendiului

În apartamentul în care a izbucnit incendiul ar fi ars mobilierul, articole textile, bunuri și electrocasnice.

Citește și: VIDEO- Aproape de tragedie! Șoferul unei autospeciale de pompieri a traversat calea ferată în viteză, fără să se asigure/ Trenul a frânat la timp

Un apartament situat la etajul întâi al unui bloc din Giurgiu a fost cuprins de flăcări.

Un apartament situat la etajul întâi al unui bloc din Giurgiu a fost cuprins de flăcări.

[Sursa foto: istock]

Totodată, tavanele au fost deteriorate, pereții și ferestrele, iar în apartamentul de deasupra s-ar fi deteriorat pereții și tavanele, din cauza fumului. De asemenea, depozitul magazinului situat la parterul blocului ar fi fost inundat cu fum.

Tavanul ar fi fost deteriorat pe o suprafață de 10 mp. Aparatura electrocasnică a fost inundată cu apă. Magazinul a fost salvat. Luneta unui autoturism parcat la scara blocului a fost spartă. 

În acest caz, cauza probabilă de producere ar fi fost scurtcircuitul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si