Incendiu la un centru de colectare şi reciclare deşeuri în Glina. Ard caroserii de autoturisme şi material lemnos”, a transmis, miercuri, ISU Bucureşti Ilfov. De asemenea, sursa citată a precizat că la fața locului acționează 9 autospeciale de stingere.

Sunt degajări mari de fum în zonă

Incendiul s-a produs pe strada Abatorului din localitatea Glina, județul Ilfov.

”Sunt degajări mari de fum. Recomandăm evitarea zonei pentru a facilita deplasarea autospecialelor de intervenţie”, au mai transmis pompierii.

Citeste si: Ce este autorizația de securitate la incendiu și pentru ce afaceri este obligatorie

Aceştia au transmis celor aflaţi în zonă un mesaj de avertizarerin sistemul RO ALERT. 

Oamenii sunt sfătuiți să ocolească zona, să elibereze caăile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. În plus, conform mesajului RO ALERT,  cei care sunt în apropierea zonei vizate sunt sfătuiți să ia măsuri de adăpostire și autoprotecție.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu de proporții la o casă din Sectorul 1 al Capitalei. Flăcările s-au extins la o altă clădire

Conform purtătorului de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, focul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, la un centru de colectare şi reciclare deşeuri. Ard caroserii de autoturisme şi material lemnos.

Trafic blocat pe centură

Din cauza incendiului, traficul pe Centura Bucureşti este blocat.

Citeste si: O femeie de 75 de ani a fost găsită moartă în urma unui incendiu de vegetație uscată

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers ale DN Centura Bucureşti, din cauza unui incendiu produs la Remat Glina, judeţul Ilfov. Din primele verificări, nu au rezultat victime”, a transmis Infotrafic. 

Sursa citată a precizat că valorile de trafic sunt intense.

Citeste si: Un șofer de autobuz din Constanţa a fost surprins folosind telefonul mobil în timp ce se afla la volan: „La puşcărie cu el”

Din primele verificări, nu au rezultat victime.

Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii incendiului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si