Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o garsonieră pe strada Nicolae Iorga din municipiul Piatra-Neamţ.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o autospecială pentru stingere, o autospecială complexă de intervenţie şi o autospecială pentru descarcerare. 

40 de persoane din bloc s-au autoevacuat

Citeste si: Economia României s-a prăbuşit! Datele anunţate de Institutul Naţional de Statistică

Incendiul se manifesta generalizat în interiorul unei garsoniere dintr-un bloc de locuinţe cu patru nivele. Până la sosirea forţelor de intervenţie aproximativ 40 de persoane din bloc s-au autoevacuat. Pompierii au evacuat încă 20 de persoane”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Militarii au localizat şi stins incendiul şi au evacuat fumul de pe casa scărilor, cu ajutorul motoventilatorului din dotarea autospecialei de intervenţie.

Citeste si: Noi descoperiri privind coronavirusul: Simptomele care ar trebui să ne alarmeze

În urma incendiului au ars bunurile materiale din interiorul garsonierei.

“Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric”, a menţionat sursa citată. 

Proprietara garsonierei, în vârstă de 52 de ani, a suferit un atac de panică. Ea a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la SAJ, refuzând transportul la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si