Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Incendiu devastator la o fabrică din Mizil

Incendiu de proporții la o fabrică de mezeluri din orașul prahovean Mizil. O suprafață de 7.000 de metri pătrați este în flăcări. Doi pompieri au fost răniți.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Șapte echipaje din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență sunt prezente la fața locului și se luptă cu flăcările. Este vorba despre cinci autospeciale de pompieri și două ambulanțe SMURD.  

Citeste si: VIDEO| Un pensionar din Argeș a ars de viu în grădina casei. Fiica lui a încercat din răsputeri să-l salveze, fără rezultat

Flăcările uriașe au cuprins o suprafață de șapte mii de metri pătrați.  

Victime

Două persoane au suferit arsuri și au fost transportate în acest sens la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest moment, cauza de la care a pornit incendiul nu este cunoscută și urmează să fie stabilită în urma cercetărilor. 

Ce au spus autoritățile

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, am fost anunțați de reprezentanții ISU Prahova că a izbucnit un incendiu puternic în Orașul Mizil la un Depozit Mizil -Carnia.

Incendiul se manifesta într-o hală cu suprafața de aproximativ 10000 mp și birouri.

Citeste si: Un cargobot care transporta 4.000 de autoturisme germane a luat foc în Oceanul Atlantic

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fumul degajat în atmosfera provine din arderea pereților tip sandwich și există încă pericol de explozie a unor butelii cu freon.

În cadrul intervenției au fost răniți doi pompieri iar în continuare se intervine pentru stingerea incendiului cu aproximativ 10 autospeciale de intervenție”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență  Prahova. 

Doi bătrâni din Mureș au suferit arsuri grave în urma unei explozii produse în locuinţă

Două persoane în vârstă de circa 70 de ani au suferit, luni, arsuri pe mâini, pe picioare şi pe aproape 40% din suprafaţa corpului, în urma unei explozii care s-a produs, cel mai probabil, pe fondul acumulării de gaz metan în locuinţă.

Doi bătrâni din Nadeş au suferit  arsuri grave  în urma unei explozii produse în propria locuință.

Cei doi vârstnici au suferit arsuri grave

"Asigurăm măsuri PSI în cazul unei explozii din cauza unor acumulări de gaze la o casă de locuit din localitatea Nadeş, pe strada Principală. Evenimentul nu este urmat de incendiu. S-au deplasat de urgenţă la locul solicitat pompierii militari din cadrul Detaşamentului Sighişoara.

Citeste si: Explozie la o țeavă de gaze din București. Circulația a fost restricționată

În urma exploziei, două victime de aproximativ 70 de ani au suferi arsuri la membrele superioare şi inferioare pe aproximativ 40% din corp, acestea sunt conştiente şi cooperante", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ''Horea'' al judeţului Mureş.

Celor două victime li s-a acordat  primul ajutor medical, urmând a fi preluate de ambulanţele SMURD şi SAJ.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Şapte locuinţe au fost distruse de un incendiu, în Argeș. Nu au fost înregistrate victime

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI