Close sidebar
Close sidebar

Incendiu devastator langa aeroportul din Dublin. Opt echipaje de salvare au sosit la fata locului

Un incendiu puternic a izbucnit langa aeroportul din Dublin. Opt unitati de pompieri au intervenit la fata locului pentru a lichida flacarile.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incendiul puternic a fost raportat in jurul pranzului, anuntandu-se la numarul unic de urgenta ca flacarile au cuprins centrul de reciclare a deseurilor metalice. Cladirea afectata de foc se afla in proximitatea terminalelor principale ale aeroportului din Dublin. O parte din utilajele din centru au fost distruse in flacari.

Fumul gros i-a ingrijorat pe pasagerii aflati in aeroport, nestiind ce se intampla. Cei mai multi s-au gandit la scenarii ingrozitoare, insa autoritatile au calmat spiritele. Zborurile nu au fost afectate, iar viata pasagerilor nu a fost nicio clipa in pericol, au anuntat reprezentantii aeroportului.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI