Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la o fabrică de confecţii din judeţul Galaţi

Incendiu la o fabrică de confecţii din judeţul Galaţi. Pagubele depăşesc 300.000 de lei.

Andreea Stoica,

Incendiu la o fabrică de confecţii din judeţul Galaţi

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pompierii militari au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrică de confecţii din Iveşti, care a mistuit linia de croitorie şi acoperişul clădirii în care funcţiona aceasta, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi.

Două autospeciale de stingere din cadrul Gărzii de Intervenţie Iveşti au fost solicitate să intervină în localitate la un incendiu care se manifesta cu violenţă în interiorul unei fabrici de confecţii, pe linia de croitorie şi la acoperişul clădirii în care funcţiona aceasta.

Citeste si: Incendiu puternic la un restaurant din Otopeni

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pompierii militari au lichidat focul, salvând de la incendiu hala de producţie şi clădirea de birouri din imediata vecinătate.

Au fost distruse bunuri în valoare de 300.000 lei

Au fost distruse bunuri în valoare de 300.000

lei, constând în acoperişul fabricii, salopete, materia primă din croitorie. Au fost degradate maşini de cusut, o presă de călcat, instalaţia de climatizare, tâmplăria PVC şi mobilierul.

Incendiu la o fabrică de confecţii din judeţul Galaţi

Citeste si: Incendiu de proporții uriașe într-o stațiune din Constanța

Cauza incendiului

Cauza incendiului a fost efectul termic produs de un conductor defect sau neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Citeste si: Explozie puternică la o mănăstire din România! S-a intervenit de urgență. FOTO

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI