Cei de la ISU au anunțat că cinci mașini și o hală de 800 metrii pătrați au ars

Un service auto de 800 de metri pătrați a fost cuprins de flăcări

„Pe parcursul intervenției au mai fost solicitate forțe militare, astfel că la stingerea incendiului respectiv la limitarea propagării acestuia au participat 22 de pompieri din cadrul Detașamentului Satu Mare, 5 pompieri din cadrul Detașamentului Carei, cu un total de 5 Autospeciale de stingere cu apă și spumă”, informează ISU Satu Mare.

Citește și: Descoperire macabră pe un câmp din Ilfov: o persoană a fost găsită carbonizată

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Locuitorii orașului Satu Mare au primit o avertizare RO-Alert.

Cinci mașini și o hală de 800 metrii pătrați au ars

„Conform declarațiilor proprietarilor, incendiul a izbucnit în zona de servisare a autoturismelor, cauza probabilă a producerii incendiului fiind efectul termic al curentului electric. Personalul s-a autoevacuat, reușind totodată să scoată din zona incendiată 3 autoturisme. Pentru gestionarea evenimentului, de la momentul începerii intervenţiei şi până la momentul lichidării consecinţelor acestuia, forţele militare au lucrat timp de 4 ore.

Citește și: Incendiu în Bacău: o gospodărie a fost cuprinsă de flăcări din cauza unei afumători

Dificultatea intervenţiei a fost dată în special de degajările mari de fum şi a multiplelor focare de incendiu. În urma incendiului au ars: construcția halei de servisare pe o suprafaţă de aproximativ 800 mp, precum și 5 autoturisme care se aflau în interior”, au adăugat autoritățile ISU.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si