Apartamentul care a fost cuprins de flăcări este situat la etajul 10 al imobilului, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU București-Ilfov).

Citește și: Incendiu la spitalul de copii din Cluj-Napoca. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Şase persoane au fost evacuate, iar una dintre ele se află în stop cardiorespirator, potrivit Antena 3.

Un bărbat, resuscitat la fața locului

Un bărbat a fost scos din apartament și este resuscitat de către echipajul medical sosit la fața locului iar alte șase persoane au fost evacuate.

Știre în curs de actualizare.

incendiu pantelimon

Intervenție de urgență a pompierilor pe Șoseaua Pantelimon

[Sursa foto: Antena 3]

Număr mare de intervenții ale pompierilor în ultimele zile

În cursul zilei de ieri, 23.11.2022, pompierii militari au salvat 13 persoane aflate în dificultate

Salvatorii au fost prezenți la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență produse la nivel național. Stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor, descarcerarea, deblocarea sau salvarea persoanelor și animalelor din medii ostile vieții reprezintă doar câteva exemple dintre cele  1.301  misiuni desfășurate de echipajele operative, în ultimele 24 de ore.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În ultimele 24 de ore, pompierii au acționat pentru localizarea și stingerea celor  29  de incendii înregistrate la nivel național și au gestionat cu promptitudine  158  de misiuni pentru protecția comunităților.

La nivel național,  1.133  persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD, cele mai multe solicitări de sprijin fiind înregistrate în zona  București-Ilfov (268 cazuri), urmată de județele Timiș(55 cazuri), Mureș (55 cazuri) și Cluj (44 cazuri).

 

Totodată, echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină în  4  cazuri,  pentru extragerea victimelor din autoturismele implicate în accidente rutiere. În urma acestor evenimente, 2 persoane și-au pierdut viața în județele Constanța și Teleorman.

 

În perioada de referință, pe timpul misiunilor desfășurate, pompierii au salvat  13 persoane aflate în dificultate.

Dintre cele mai relevante misiuni, amintim:

O misiune care a presupus atenție sporită din partea echipajelor de stingere a avut loc  ieri,  în municipiul  Timiș, unde pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o hală de procesare. Ajunși la locul solicitării, salvatorii au constatat că arderea se manifesta cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.Pe timpul intervenției, din interior, au fost evacuate cinci persoane care au fost evaluate și asistate medical la locul solicitării, ulterior fiind transportate la spital. După mai mult de două ore de luptă continuă cu focul, echipajele operative au stins flăcările, împiedicând propagarea la întreaga clădire.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si