Close sidebar
Close sidebar

Incendiu intr-un liceu din Mangalia. 150 de copii si profesori se aflau in incinta unitatii de invatamant

Un incendiu a izbucnit, marti dimineata, la un liceu din municipiul Mangalia, iar cei aproximativ 150 profesori si elevi aflati la cursuri au reusit sa iasa din unitatea de învatamant fara ca nimeni sa fie ranit, pompierii intervenind în prezent pentru stingerea focului.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incendiul a fost anuntat la 112 în jurul orei 9.00 de catre cadre didactice ale Liceului ”Ion Banescu” din Mangalia. Focul a izbucnit la subsolul cladirii.

La fata locului au ajuns doua autospeciale de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Constanta si un echipaj SMURD de la statia Mangalia.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cei aproximativ 150 de profesori si elevi aflati în liceu au reusit sa iasa singuri din cladire, fara ca vreo persoana sa fie ranita.

La ora transmiterii acestei stiri, pompierii intervin pentru stingerea flacarilor. 

News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI