Close sidebar
Close sidebar

Incendiu izbucnit in sauna unui hotel din Sovata; un angajat, intoxicat cu fum si mai multi turisti evacuati

Un incendiu puternic s-a produs, joi dupa-amiaza, la sauna unui hotel din statiunea mureseana Sovata, un angajat fiind intoxicat cu fum si avand nevoie de ingrijiri medicale. Mai multi turisti au fost evacuati.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mures, Cristian Virag, a declarat, joi, pentru News.ro, ca incendiul a izbucnit din cauze care nu sunt cunoscute inca in sauna unui hotel din statiunea Sovata.

La fata locului au fost mobilizate doua echipaje de pompieri cu autospeciale de stins incendii cu apa si spuma care intervin pentru stingerea focului.

Potrivit sursei citate, un angajat al unitatii turistice s-a intoxicat cu fum si a necesitat ingrijiri medicale.

Cristian Virag a mai precizat ca incendiul izbucnit la centrul SPA a fost localizat, pompierii reusind sa opreasca extinderea acestuia.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

La ora transmiterii acestei stiri, se intervine pentru stingerea ultimelor focare care ard mocnit.

Potrivit sursei citate, in urma incendiului a ars aproape in intregime complexul SPA, o cladire separata de hotel, fiind nevoie de evacuarea mai multor turisti care se aflau in imobil.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI