Close sidebar
Close sidebar

Incendiu devastator la un depozit de deșeuri. Autoritățile au intervenit de urgență

Un incendiu cumplit a izbucnit în Tulcea la un depozit de deșeuri. Fumul nu a pus în pericol locuitorii orașului.

Georgiana Balaban,

Incendiu cumplit în Tulcea.

[Sursa foto: news.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incendiu de proporţii a izbucnit, joi seară, la un depozit de deşeuri din Măcin, judeţul Tulcea. Acolo deșeurile reciclabile ard cu flacără deschisă în apropierea staţiei de sortare. Pompierii intervin cu mai multe echipaje.

Citeste si: S-a descoperit cutia neagră a avionului prăbușit. Dan Petrescu ar fi cerut întoarcerea pe aeroport

Ce au transmis autoritățile

„Incendiu deşeuri reciclabile în curtea unui operator economic de pe raza oraşului Măcin. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în dezvoltare, în apropierea halei de sortare, pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp”, a transmis, joi seară, ISU Tulcea.

Citeste si: Noi detalii după incendiul devastator de la Constanța: 30 de pacienţi care au fost transferaţi la Spitalul Judeţean mai sunt internaţi, nouă dintre ei fiind la secția ATI

Pompierii au anunțat că incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidare.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Incendiu la un depozit de deșeuri.

[Sursa foto: news.ro]

„Până în acest moment fumul nu reprezintă un pericol pentru locuitorii oraşului Măcin”, au mai transmis pompierii.

Citeste si: Accident cu ambulanța în județul Neamț: Patru persoane au ajuns la spital

Pompierii militari ai ISU ”Delta” Tulcea au intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, împreună cu membri ai SVSU Isaccea cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

De asemenea s-a acționat cu două utilaje ale operatorului economic. „Pentru limitarea şi lichidarea incendiului este nevoie de cantităţi foarte mari de apă, alimentarea făcându-se din mai multe surse”, au mai transmis pompierii.

Aceştia au precizat că focul se manifestă la 2 kilometri de oraş şi nu există posibilitatea extinderii la alte obiective.

La momentul izbucnirii incendiului, în interiorul depozitului era doar paznicul care a anunţat evenimentul, nefiind înregistrate victime.

Citeste si: Incendiu la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa! 7 persoane au murit! Iohannis: "Statul a eșuat"!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI