Din clădire au reuşit să iasă 32 de persoane, fiind vorba despre muncitori, iar echipe de căutare-salvare au făcut verificări în imobil, nefiind semnalate victime.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, un incendiu a izbucnit la o clădire de birouri aflată în construcţie, în complexul ISHO din Timişoara.

Citeste si: Incendiu la magazia de lemne a Mănăstirii Costineşti. Focul ar fi fost pus intenţionat de o persoană

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Incendiul se manifesta la nivelul etajului 1 şi s-a intervenit cu şapte autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru la înălţime, motosuflante şi peste 40 de pompieri.

Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru stingerea acestuia, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Citeste si: Incendiu violent. Turla bisericii s-a prăbușit instantaneu

În urma incendiului, din clădire s-au autoevacuat 32 de persoane- muncitori, iar patru echipe de căutare-salvare au făcut verificări în interiorul imobilului. 

Ulterior, reprezentanţii ISU Timiş au anunţat că incendiul a fost lichidat, iar în urma acestuia au ars elemente combustibile, materiale de construcţii, pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi. Nu au fost înregistrate victime, au spus aceştia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si