Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la o cresa din Cluj Napoca. Flacarile ar fi fost puse intentionat

Potrivit anchetei in cazul incendiului izbucnit zilele trecute la o cresa din Cluj Napoca, flacarile ar fost puse intentionat. Camerele de supraveghere au surprins suspectii, iar acum politistii sunt in cautarea lor.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

“La data de 20 mai, in jurul orei 13:45, a izbucnit un incendiu la o cresa situata pe strada Grigore Alexandrescu din Cluj-Napoca. In urma acestuia, nu s-au inregistrat victime, ci doar pagube materiale. Persoanele care apar in imagini ar putea oferi detalii privind producerea acestui incendiu, prin urmare, cei care au date care ar putea conduce la stabilirea identitatii acestora, sunt rugati sa apeleze numarul unic de urgenta 112”, spun reprezentantii IPJ Cluj, care incearca sa isi dea seama cine ar fi putut pune in pericol vietile copiilor de la cresa, potrivit Libertatea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Politistii desfasoara activitati intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de ,,distrugere prin incendiere” si solicita sprijin cetatenilor care detin date utile cauzei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI