Autorităţile au anunţat că şase persoane au suferit arsuri, cinci dintre acestea fiind intubate, iar alte patru au probleme respiratorii după ce au fost expuse la fum.

Conform ISU București-Ilfov, incendiul a izbucnit în interiorul unei hale de reciclare de pe strada Tănase Danciu din localitatea Popești-Leordeni

Citeste si: Vești bune pentru români: Se vor construi trei centre de mari arși

Utilaj din hala de reciclare în flăcări

Un utilaj a luat foc, iar flăcările s-au extins cu repeziciune. La fața locului au intervenit opt autospeciale de stingere ale pompierilor și șapte echipaje SMURD. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pompierii au reușit să stingă flăcările, iar răniții primesc îngrijiri medicale. La finalul misiunii, pompierii vor stabili cauzele producerii incendiului.

Citeste si: Un minor a luat foc în timp ce aprindea o sobă

10 victime

Potrivit ISU, sunt 10 victime în urma incendiului de la Hala de reciclare din Popești Leordeni. Șase oameni au arsuri, dintre care cinci sunt intubate.

Alte patru persoane prezintă probleme respiratorii, în urma expunerii la fum. 

Citeste si: Amendă de 50.000 de lei pentru Rafinăria Petromidia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si