Pompierii au intervenit, luni seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la acoperişul Grădiniţei 22 din Timişoara.

Citeste si: Al 17-lea deces după incendiul de la Matei Balş! Victima a fost o femeie de 80 de ani

Autoritățile au intervenit imediat pentru stingerea focului

ISU Timiş a anunţat că, luni seară, 18 pompieri cu 4 autospeciale de stingere, din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara şi 3 pompieri din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Timişoara au intervenit la un incendiu izbucnit la Grădiniţa 22.

Citeste si: VIDEO- Noapte de coșmar în bloc din cauza mirosului puternic de gaze

incendiu la timișoara
Incendiu la grădinița 22.[Sursa foto: PixaBay]


La sosirea echipajelor, focul se manifesta la acoperişul unităţii de învăţământ, pe o suprafaţă de patru- cinci metri pătraţi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Încă doi pacienți au murit în urma incendiului de la ”Matei Balș”. 17 decedați în total

Pompierii au reuşit să stingă focul în limitele găsite şi încearcă să stabilească de la e a pornit incendiul.

Citeste si: Incendiu în centrul Capitalei! Un hotel a fost mistuit de flăcări!

Incendiu violent la o școală în care se aflau elevi

Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineaţă la o şcoală din localitatea Poieneşti, din judeţul Vaslui.

Conform prefectului judeţului, şcoala, recent renovată, nu avea autorizaţie de securitate la incendiu. Reprezentanţii ISU afirmă că în momentul izbucnirii focului, pe holul şcolii erau şase elevi, care au fost însă evacuaţi rapid de cadrele didactice.

Citeste si: VIDEO| Șapte victime după incendiul de la Matei Balș. Medicii retrăiesc tragedia la audieri

Flăcările s-au extins pe o suprafață de 800m pătrați

Incendiul a izbucnit de la nivelul camerei în care se afla centrala termică a instituției. Flăcările s-au extins la acoperișul școlii, o suprafață de 800 m pătrați. Din fericire la ora la care a izbucnit incendiul nu se afla nimeni în școală, cursurile nu începuseră încă. Pompierii intervin cu 4 mașini.

„Punctul de lucru Ivăneşti din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi un echipaj specializat pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă a şcolii din localitatea Poieneşti, comuna Poieneşti. La faţa locului se deplasează şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Vaslui. Din primele informaţii, nu ar exista persoane surprinse în incendiu. Incendiul se manifestă la nivelul camerei centralei termice a şcolii”, au anunţat reprezentanţii ISU.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si