Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la un restaurant din Arad. Clienții erau pe terasă, iar angajații s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit joi seara la un restaurant din apropierea unei parcări de TIR-uri. Clienții se aflau pe terasă, iar angajații au reușit să se autoevacueze astfel că nu au existat victime.

Madalina Grigore,

Incendiu la un restaurant de lângă Arad. 

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Reprezentantul ISU Arad, George Pleșca a declarat că la sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta pe acoperiș, „avorizat de materialul din care era construit, şindrila bituminoasă, cu posibilitatea de propagare la o construcţie anexă, două autoturisme şi un autocamion”.

Citeste si: Unul dintre cei trei pacienți care au sărit pe geam după incendiul din secția ATI Constanța a murit

Câte echipaje au intervenit

Au intervenit echipaje de pompieri din Arad, Ghioroc, Covăsânţ, Vladimirescu şi Păuliş, iar alimentarea cu apă s-a făcut din comuna Vladimirescu. După o oră și jumătate, pompierii au localizat flăcările, astfel încât nu mai există posibilitate de extindere. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un tânăr de 22 de ani din Cluj a murit după ce a fost strivit de balotieră

Unde este restaurantul

Restaurantul se află în apropierea municipiului Arad, pe DN 7, într-o parcare de TIR-uri. În clipa izbucnirii incendiului, pe terasa restaurantului erau cinci clienți, iar în interior se aflau patru angajați care s-au autoevacuat.

Citeste si: Explozie devastatoare. Un incendiu s-a aprins imediat într-un bloc din Zărnești, iar un bătrân a fost rănit

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI