Close sidebar
Close sidebar

Incendiu pe autostrada A 10: un camion care transporta carton a luat foc

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui camion ce a luat foc pe autostrada A 10. Camionul era plin cu carton.

Diana Bostan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Camionul a luat foc, luni seară, pe autostrada A 10, în județul Alba. Trei echipaje intervin pentru stingerea incendiu lui.

Un camion care transporta carton a luat foc

Din primele informații camionul era încărcat cu deșeuri din carton. Camionul circula de la Sibiu spre Cluj, iar incendiul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit.

Citește și: O tânără și-a incendiat apartamentul, după ce a făcut focul în mijlocul sufrageriei

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cei de la ISU Alba au intervenit inițial cu două autospeciale de stingere, ulterior fiind trimis și o a treia autospecială.

O rulotă comercială în care erau pregătite produse de tip fast-food a explodat

Trei adulți și un copil au fost transportați la spital după ce o rulotă de tip fast-food a explodat.

Citește și: O rulotă în care erau pregătite produse de tip fast-food a explodat. Un copil de trei ani a fost preluat de un elicopter SMURD

”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat în centrul comunei o rolotă aflată în staţionare, care avea destinaţia de preparare şi comercializare produse fast food, iar în interior îşi desfăşurau activitatea un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 25 de ani, ambii din Botiza.

La un moment dat s-a produs o explozie, din care a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a celor doi care îşi desfăşurau activitatea în rulotă, şi a altor trei persoane în vârstă de 3, 28 şi 38 de ani din Botiza”, a precizat IPJ Maramureş.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI