Close sidebar
Close sidebar

Incendiu puternic Deva. 13 oameni au fost evacuați, iar o femeie a ajuns la spital intoxicată cu fum

Marți spre miercuri noapte un incendiu devastator a izbucnit într-o garsonieră din Deva. 13 persoane, între care doi copii, au fost evacuate.

Stefania Pavel,

[Sursa foto: Observator]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A fost panică seara trecută în Deva! Acolo, un incendiu puternic a izbucnit într-o garsonieră a unui bloc de locuințe de pe strada Aleea Romanilor.

Femeie intoxicată cu fum în urma incidentului

În total, 13 persoane, 11 adulți și 2 copii, au fost evacuate, iar o femeie a fost dusă la UPU Deva intoxicată cu fum. Pompierii au intervenit la fața locului cu 2 autospeciale de stingere cu apă.

”Pompierii Detaşamentului Deva au intervenit în această noapte, puţin după ora 01.00, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în Deva, la o garsonieră a unui bloc de locuinţe de pe strada Aleea Romanilor. Intervenţia s-a realizat cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cu un echipaj SMURD. La faţa locului s-a aflat şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara”, a transmis, miercuri dimineaţă, ISU Hunedoara.

Un incendiu a izbucnit într-o garsonieră din Deva.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Drama unui tată care nu știa că fiica lui se află la Ferma Dacilor. "Am fost sunat de soție că nu mai răspunde fata. Nu știm ce victime au scos, vom afla în funcție de ADN"

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Din fericire, flăcările nu s-au extins și la celelalte locuințe, însă pagubele din respectiva garsonieră au fost însemnate, deoarece mobilierul a ars aproape în totalitate.

Cauza izbucnirii incendiului a fost focul deschis în spații închise. 

Gospodării distruse în județul Neamț

Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Târgu-Neamț a intervenit în localitatea Toplița, comuna Grumăzești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 200 mp. 

Și în ziua de Crăciun in incendiu s-a propagat cu repeziciune la trei gospodării din comuna Tarcău, județul Neamț.

Flăcările au izbucnit de la un scurt-circuit electric. O femeie de 44 de ani a primit ajutor medical la fața locului, după ce a suferit un atac de panică. 

Un incendiu puternic a mistuit 3 case din Piatra Neamț.

[Sursa foto: Ziar Piatra Neamț]

Citește și: Doi frați fotbaliști, de 11 și 16 ani și-au pierdut viața în incendiul fatal, alături de tatăl lor: ”În Rai, un ultim meci”

Pompierii au lichidat în cele din urmă incendiul puternic, respectiv acoperișul casei pe o suprafață de 10 mp, anexele gospodărești construite din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp, 5 mc de lemn de foc și acoperișul unui garaj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI