Două persoane au murit în urma unui incendiu petrecut luni seară în municipiul Iaşi.

Incendiul s-a produs la o casă situată pe strada Simion Bărnuţiu.

Citește si: Cum poți sa-ți protejezi locuința de un incendiu. Trei sfaturi de care sa ții cont

Potrivit reprezentanților ISU Iaşi, două persoane au murit carbonizate, iar alte două au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La locul intervenției s-au deplasat echipaje de pompieri cu trei autospeciale de intervenție şi stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj de prim ajutor. În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește si: Incendiu la Arhiepiscopia Tomisului

Este vorba despre o casă veche, suprafața acesteia fiind de aproximativ 100 metri pătrați.

Nu se cunosc deocamdată cauzele producerii incendiului.

Incendiu puternic la un adăpost pentru plante furajere

Un incendiu a izbucnit sâmbătă după amiază la un adăpost pentru plante furajere din județul Neamț. Pompierii avertizează că s-ar putea propaga la fondul forestier.

Citește si: VIDEO| Incendiul de la Arhiepiscopia Constanța ar fi pornit de la o lumânare. Cum arată în acest moment clădirea privită de sus

La faţa locului s-au deplasat pompieri profesioniști şi voluntari, dar şi angajați ai ocolului silvic, în condițiile în care există riscul de propagare.

Citește si: Explozie puternică în centrul Mexicului! O cisternă plină cu combustibil a sărit în aer după un impact violent| Video

Conform informațiilor transmise de ISU Neamț, incendiul se manifestă la un adăpost pentru plante furajere în localitatea Alexandru cel Bun și a fost anunțat prin apel la 112, la ora 17:58, sâmbătă după amiază.

„Incendiul se manifestă generalizat la un adăpost pentru plante furajere cu o suprafață de 400 mp, cu posibilitatea propagării la fondul forestier ”, transmite ISU Neamţ.
La locul incidentului au fost alocate forţe şi mijloace de la Detaşamentul Piatra Neamţ, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Alexandru cel Bun şi Ocolul Silvic Vaduri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si