Incendiul violent din Prelungirea Ghencea s-a manifestat cu flăcări uriașe și mari degajări de fum, după cum se poate vedea în imaginile primite de la un cititor StirileKanalD.ro (vezi mai jos).

Citeste si: Incendiu la o mănăstire din Dâmbovița. Au ars acoperişurile unor chilii

UPDATE. 21.00 Incendiul a fost localizat de pompierii de la ISU București-Ilfov.

Nu au fost raportate victime.

Incendiul se manifestă pe o proprietate privată, fiind afectate o casă, două-trei anexe și un depozit improvizat în care se află butelii cu freon, a transmis ISU.

Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă pe suprafață de circa 400 mp.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pompierii acționează în aceste momente (ora 20,30) pentru localizarea și stingerea incendiului.

ISUBIF: Incendiul a afectat spaţii pentru depozitare 

Un incendiu s-a produs, miercuri, pe o proprietate privată, în Prelungirea Ghencea, unde se găsesc câteva amenajări improvizate care serveau ca spaţii pentru depozitare, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.


Incendiu în Prelungirea Ghencea - primele imagini de la fața locului

[Sursa foto: ISU ]

Intervenții ale pompierilor în Capitală- 8 incendii în 24 de ore

În perioada 01.02.2022, ora 06:00 – 02.02.2022, ora 06:00, pompierii din cadrul ISU B-IF au intervenit pentru gestionarea a 385 situații de urgență produse în municipiul București și în județul Ilfov.

Ponderea cea mai mare a numărului de intervenții o reprezintă cazurile pentru acordarea primului ajutor calificat, în număr de 347.

În perioada menționată s-a intervenit pentru stingerea a opt incendii și pentru soluționarea altor 30 de solicitări diverse (salvare animale, deblocare din medii ostile vieții etc.), respectiv 127 cazuri în care au fost implicate persoane infectate cu noul coronavirus (SARS-CoV-2).

Ieri, 01.02.2022, Detașamentul de Pompieri  Pieptănari  din cadrul ISU B-IF a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs la intersecția dintre strada N.D. Cocea cu strada Cireșului, sector 5, București. 

Citeste si: Un autocar cu zeci de copii a luat foc în mers. Pompierii intervin de urgență

Echipajele ajunse la locul intervenției au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 7.000 m.p. Intervenția promptă a pompierilor a dus la localizarea și lichidarea incendiului, în limitele găsite, astfel eliminându-se posibilitatea extinderii acestuia.

Pentru gestionarea situației de urgență s-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si