Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Incendiu puternic într-un bloc de locuințe din Timișoara, în apropierea Stadionului „Dan Păltinișanu”. 38 de persoane au fost evacuate

Un incendiu puternic a izbucnit marți în Timișoara într-un bloc de locuințe. La fața locului au intervenit pompieri cu mai multe autospeciale.

Ana-Maria Costea,

Incendiu


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marți, 13.09.2022, a izbucnit un incendiu puternic într-un bloc de locuințe din Timișoara. Acoperișul acestuia a luat foc, imobilul aflându-se în apropierea Stadionului „Dan Păltinișanu”, acolo unde mai multe autospeciale au intervenit pentru a stinge focul. 

„Am fost anunţaţi prin apel 112 despre producerea unui incendiu la acoperişul unui bloc situat pe strada F.C.Ripensia din Timişoara. Au fost alertate Detaşamentele 1 şi 2 de Pompieri Timişoara şi s-au deplasat la faţa locului 23 pompieri cu 5 autospeciale de stingere, 1 cisternă, 2 autoscări mecanice şi un echipaj SMURD”, a transmis ISU Timiș.

Incendiu

Citeste si: Incendiu de proporții în gospodărie

Care este situația la locul izbucnirii incendiului

În urma izbucnirii incendiului, o coloană de fum negru și gros a putut fi zărit de îndată, acesta putând fi observat de la mare depărtare. 38 de persoane au fost evacuate.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Blocul de locuințe a fost reabilitat termic, iar la momentul incidentului acoperișul imobilului era în lucru. În momentul izbucnirii focului muncitorii se aflau pe acoperiș. Potrivit PROTV, martorii de la fața locului susțin că muncitorii au devenit agitați la momentul izbucnirii incendiului. Pe acoperiș existau și butelii cu care muncitorii lucrau, iar martorii au mai povestit că cel puțin una a explodat.

Incendiu

Autoritățile au emis un mesaj RO-alert pentru a-i avertiza pe cei din apropierea imobilului să se ferească de acea zonă: „ Incendiu major  cu degajări mari de fum produs la Timişoara, zona strada FC Ripensia. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsaţi libere căile de acces pentru forţele de intervenţie. Respectaţi recomandările dispuse de autorităţi".

Citeste si: Un incendiu a izbucnit la o clădire de pe Calea Victoriei

Cu o zi în urmă, un alt incendiu de mari proporții a avut loc într-un depozit, în Pantelimon. Acesta s-a manifestat inițial pe o suprafață de 700 metri pătrați, dar în cele din urmă a ajuns să se extindă și în vecinătate. Ulterior, suprafața afectată a crescut la 2000 metri pătrați.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI