Close sidebar
Close sidebar

Incendiu puternic la deşeuri depozitate pe un câmp

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, în Arad, la deşeurile depozitate pe un câmp, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru a evita ca focul să se extindă la o hală din apropiere.

Alina Raducu,

Incendiu puternic la deşeuri depozitate pe un câmp

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, incendiul a izbucnit la deşeuri depozitate în zona Câmpul Liniştit.

Incendiu puternic la deşeuri depozitate pe un câmp. Pompierii au intervenit

Un incendiu devastator a avut loc pe un câmp din Arad

Incendiul devastator a cuprins o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi, astfel existând un pericol de extindere la o hală din apropiere.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Incendiu puternic la deşeuri depozitate pe un câmp


Pompierii au acţionat imediat, cu cinci maşini de stingere, una de descarcerare şi o autoscară pentru protejarea halei şi localizarea incendiului.

În prezent, incendiul este localizat şi nu mai sunt posibilităţi de propagare. Pompierii acţionează pentru lichidarea tuturor focarelor.

Citeste si: Un oraș mare din România a intrat în scenariul ROȘU. Număr mare de infectări cu Sars-Cov-2

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI