Close sidebar
Close sidebar

Incendiu puternic la doua depozite din Balotesti. Flacarile au peste zece metri! Doi barbati au avut nevoie de ingrjiri medicale

Incendiul puternic declansat, marti seara, in comuna Balotesti, a afectat un depozit de mobila si unul de mase plastice, fiind cuprinsa de foc o suprafata de aproximativ 3.000 de metri patrati. Doi barbati au primit ingrijiri medicale la fata locului, unul suferind un atac de panica, iar altul inhaland fum. Flacarile depasesc zece metri deasupra acoperisului, la fata locului intervenind zece autospeciale de stingere, o autoscara, o masina de descarcerare si un punct mobil de comanda al Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE:  Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat, marti seara, pentru News ro, ca incendiul se manifesta pe o suprafata de 3.000 de metri patrati la doua depozite, unul de mobila si unul de mase plastice. Potrivit acestuia, la locul incendiului au fost trimise zece autospeciale de stingere, o autoscara, o masina de descarcerare si un punct mobil de comanda.

La ora transmiterii acestei stiri, din interiorul depozitelor in flacari se aud explozii succesive.
De asemenea, pompierii incearca sa limiteze extinderea flacarilor, in conditiile in care in zona respectiva sunt mai multe depozite, inclusiv un depozit de medicamente.

Potrivit conducerii Aeroportului Otopeni, zborurile nu sunt afectate de incendiu.


 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, incendiul a cuprins doua depozite de mase plastice de pe strada Republicii din Balotesti, iar focul a cuprins o suprafata de aproximativ 3.000 de metri patrati.

Conform sursei citate, exista pericolul de propagare a focului la alte spatii de depozitare, iar zona este acoperita de fum.

Initial, la fata locului au fost trimise cinci autospeciale, iar ulterior au fost suplimentate cu înca doua autospeciale si o autoscara.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI