UPDATE: Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că a fost activat Planul Roşu de Intervenţie şi au fost evacuate 36 de persoane, dintre care 6 au fost intoxicate cu fum. 30 de pacienţi vor fi relocaţi, iar 6 au ajuns la spital cu intoxicaţie cu monoxid de carbon. Ministerul Sănătăţii a precizat că secretarul de stat Monica Althamer merge la Slatina.

”Ministerul Sănătăţii a fost informat despre incendiul produs în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Monica Althamer, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii se deplasează la faţa locului pentru a evalua situaţia şi a discuta cu autorităţile locale privind transferul pacienţilor”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă la parter și la etajul I al clădirii. În interior secţiei s-ar afla 37 de pacienți.

Mai multe ambulanţe se află în curtea Spitalului din Slatina. Cadrele medicale scot pacienţii din interiorul clădirii. Incendiul ar fi pornit dintr-un izolator, în care se afla un pacient în sevraj, care ar fi dat foc, conform gazetanoua.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În interior se aflat 36 de pacienţi, care au fost evacuaţi. Cinci pacienţi şi un cadru medical au fost transportaţi la UPU Slatina.

 

Incendiu Slatina - Spitalul Judeţean
Incendiu Slatina - Spitalul Judeţean

Citeste si: Incendiu de ultima oră. Trei victime în urma focului care a izbucnit

Citeste si: Incendiu de ultima oră în București. Șase autospeciale au intervenit la fața locului

Citeste si: Incendiu puternic într-un bloc din Giurgiu: mai multe persoane au fost evacuate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si