Incendiu de ultima oră la Craiova. 18 pacienţi şi cinci cadre medicale s-au autoevacuat, iar un alt pacient a fost scos de pompieri. Trei cadre medicale au fost duse la spital cu fracturi.

Citeste si: Incendiu puternic la o fabrică de produse din țiței din Prahova. Cele două victime ar putea fi transferate în străinătate

Incendiu de ultima oră la spital

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, iar 18 pacienţi şi cinci cadre medicale s-au autoevacuat, un alt pacient fiind scos de pompieri. Trei cadre medicale au fost transportate la spital cu fracturi, arată primele informaţii oferite de ISU Dolj.

Citeste si: Salvare spectaculoasă în Turcia. Patru copii, aruncați de mama lor de la etaj în timpul unui incendiu (VIDEO)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

incendiu spital psihiatrie craiova
Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova.[Sursa foto: google]

Potrivit ISU Dolj, un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie din spatele Parcului Romanescu, într-un izolator (rezerva) de la urgenţă.

Acolo au fost trimise două subunităţi de interventie, Detasamentul 1 şi 2 Pompieri Craiova cu 6 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, 2 autospeciale de lucru la înălţime, 1 descarcerare grea şi 1 ambulanţă tip B.

Citeste si: Incendiu puternic la Politehnica București. Au intervenit 10 mașini de pompieri

"La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, au fost găsiţi 18 pacienţi şi 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori.
3 cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital", a transmis ISU Dolj.

Citeste si: Imagini cutremuratoare cu medicul-erou Catalin Denciu, care a supravietuit in incendiul de la Spitalul Piatra Neamt! "Am reusit treptat sa ma misc si sa merg din nou!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si