ISU Cluj a intervenit, joi dimineață, la un incendiu care a izbucnit într-o baie a Secției Pediatrie 2 a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.

Citește și: Incendiu la o fabrică de mezeluri din Timișoara. 170 de muncitori evacuați, 5 au ajuns la spital

A fost activat Planul Roșu de intervenție. Pacienții au fost relocați în alte spații din interiorul spitalului.

Incendiu la spitalul de copii

Incendiu într-o baie a Secției Pediatrie 2 a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, situat pe strada Crișan din municipiul Cluj-Napoca.

Trei autospeciale pentru stins incendii, o auto-platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SAJ au fost dislocate la fața locului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu devastator la un service auto: O maşină a ars în totalitate, iar alte 14 au fost afectate de temperatura ridicată şi de fum

Pacienții și aparținătorii de la etajele 3,4 și 5 au fost evacuați ca și măsură de siguranță, până la sosirea forțelor de intervenție, și au fost relocați în alte spații din interiorul spitalul.

Plan Roșu de intervenție 

A fost activat planul roșu de intervenție, începând cu ora 8.55. În momentul sosirii pompierilor la fața locului s-a constatat că ardea masca din materiale plastice a canalului tehnic dintr-un grup sanitar situat la etajul 3 al spitalului, cu degajări intense de fum la etajele 3, 4 și 5.

Flăcările au fost stinse imediat după sosirea pompierilor la fața locului, transmite corespondentul Kanal D.

incendiu cluj napoca

Incendiul a pornit dintr-o baie a Secției Pediatrie 2 a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii

[Sursa foto: Kanal D]

Nu au fost înregistrate persoane rănite în urma incendiului de la Spitalul de Copii.

Potrivit ultimelor informații disponibile, pompierii verifică în aceste momente canalul tehnic și spațiile spitalului pentru a se confirma lipsa oricărui pericol și a fi redate în folosință spatiile evacuate ale spitalului.

Citește și: VIDEO- Tragedie în Iași! Un bătrân a murit carbonizat după ce a pus pe foc perdelele, din cauza frigului. Bărbatul nu avea bani de lemne


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si