Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Incendiu violent în centrul Capitalei, pe Calea Moșilor. Pompierii au intervenit cu 12 autospeciale

​Un incendiu a cuprins acoperișul unui imobil de pe Calea Moșilor din București, joi seara, cu riscul de propagare la clădirile din jur. Pompierii au intervenit cu 12 autospeciale cu spumă.

Sorin Negru,

Incendiu violent în centrul Capitalei, pe Calea Moșilor. Pompierii acționează cu 10 autospeciale

[Sursa foto: Realitatea TV]

DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit ISU București-Ilfov, pompierii intervin cu 12 autospeciale  cu spumă pentru stingerea incendiului produs la o clădire P+1+M, situată pe Calea Moșilor.

Citeste si: VIDEO- Incendiu devastator lângă Cluj-Napoca. Acoperișul unui bloc a fost cuprins de flăcări

UPDATE 22.00. Pompierii au anunțat că incendiul produs în zona Calea Moşilor a fost localizat şi se lucrează la lichidarea sa, informează ISU Bucureşti Ilfov. Traficul a fost restricţionat în zonă. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Conform primelor informații, focul a cuprins o suprafată de aproximativ 300 de metri pătrați și se putea extinde la clădirile din jur.

La fața locului se acționează cu 10 autospeciale de stingere cu apă si spumă, o unitate de descarcerare, o autoscara de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD.

„Acționăm cu 10 autospeciale de stingere cu apă si spumă, o descarcerare, o autoscară de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD”, a precizat ISU București- Ilfov, potrivit Agerpres.

Până la acest moment, nu au fost raportate victime ale incendiului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI