Close sidebar
Close sidebar

Incendiu violent în Timiș, vizibil de la kilometri distanță

Un incendiu de proporții a izbucnit cu puțin timp în urmă, astăzi, 25 iunie, în apropiere de Timișoara.

Diana Puiu,

Incendiu violent în Timiș, vizibil de la kilometri distanță 

[Sursa foto: spynews.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Coloana de fum a fost vizibilă de la mai mulți kilometri distanță și a fost sesizată Garda de Mediu. Incendiul violent a izbucnit la un depozit de mase plastice, la fostul CAP din comuna Becicherecu Mic. Mai multe deșeuri din materiale plastice au ars, dar nu au fost înregistrate victime.

Citeste si: Incendiu puternic în zona industrială Buzău. Mesaj RO-ALERT de ultimă oră

Localnicii au fost avertizați prin RO-ALERT

Intervenția pompierilor este una dificilă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje cu 15 subofițeri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara.


O cisternă cu o capacitate de 7.000 de litri de apă a fost adusă la fața locului.

Citeste si: Incendiu la un motel din Neamț: Pompierii au transmis că intervenția este una dificilă

Un incendiu puternic a avut loc în zona industrială Buzău

Un incendiu puternic a izbucnit luni după-masa în zona industrială Buzău. Autoritățile au emis un mesaj RO-ALERT de ultimă oră.

Un incendiu major,  cu mari degajări de fum,  a izbucnit luni la o hală de mase plastice din Zona Industrială a municipiului Buzău.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si:  Incendiu puternic la clădirea APACA, din Capitală

Autoritățile au emis o atenționare  prin sistemul RO-Alert  în care îi roagă pe locuitorii din zonele limitrofe să lase libere căile de acces pentru forţele de intervenţie. 

  Conform prefectului județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea, pompierii au reușit să localizeze incendiul iar pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăți a fost eliminat.

Ce transmite mesajul RO-Alert

În urmă cu puțin timp, sistemul RO-ALERT a emis un mesaj de avertizare în legătură cu incendiul izbucnit la o hală de mase plastice din Zona Industrială:

„INCENDIU major cu degajări mari de fum produs la AGROSEM S.A zona Industriala Buzau. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsaţi libere căile de acces pentru forţele de intervenţie. Respectaţi recomandările dispuse de autorităţi. DSU\IGSU\ISU”   se precizează în mesajul RO-Alert.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI