Incendiu cu degajări de fum, pe strada Constituției, la o capelă din Sibiu. La acest moment se acționează la evacuarea persoanelor decedate depuse la capelă.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bărbat. A murit după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări

Sfârșit tragic pentru un bărbat. A murit după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări

Un bărbat din Giurgiu a murit carbonizat, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări.

Tragedia a avut loc azi, în jurul prânzului.  Tragedia s-a produs în jurul prânzului. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul  Detașamentului Polintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o cisternă, o ambulanță SAJ și echipaje de Poliție. Vecinii le-au spus autorităților că e posibil ca un bărbat să fie în locuință. 

Citește și:  UPDATE- Trei copii și-au pierdut viața în urma unui incendiu. Tragedia s-a produs în Sectorul 5 al Capitalei. Mama copiilor, dosar penal pentru ucidere din culpă

Din păcate, bărbatul a fost surprins sub un tavan care s-a prăbușit, fiind găsit de pompieri în holul casei.

Incendiul a fost observat târziu și cel mai probabil s-a produs din cauza burlanului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere.

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit din Voluntari

Depozitul este situat în zona şoselei de centură a Capitalei, focul fiind extins pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi. 

Citește și:  Incendiu violent, oamenii au primit mesaj RO-Alert

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pompierii au intervenit cu 16 autospeciale de stingere, 3 autoscări, 2 echipaje pentru descarcerare, ambulanţă SMURD . 

Cei ce locuiesc în apropiere sunt sfătuiți să evite zona şi să lase libere căile de acces pentru forţele de intervenţie.  

„A fost realizat un dispozitiv de intervenţie pe laturile clădirii afectate de incendiu. Se lucrează şi pentru protejarea vecinătăţilor. Nu sunt victime”, precizează ISU Bucureşti-Ilfov.

Incendiu puternic și pericol de explozie la un depozit din Târgu Mureș. A fost transmis Mesaj RO-Alert

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de echipamente electrice, autoturisme și îngrășăminte chimice din Târgu Mureș. 15 tone de îngrășământ au fost scoase, iar incendiul localizat.
Mai multe mașini de epocă și mobilă veche au ars complet în urma incendiului.

Citește și:  Incendiu la un depozit de mase plastice din Sectorul 6 al Capitalei

"Forțe și mijloace din cadrul ISU Mureș au intervenit în municipiul Târgu Mureș, strada Mureșului în urma producerii unui incendiu la un ansamblu de depozite.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din primele informații în interior se află depozitate echipamente electrice, autoturisme și un depozit de îngrășăminte.  

Citește și:  Clipe cumplite pentru o bătrână de 84 de ani din Letca Nouă. Casa ei a fost mistuită de un incendiu violent, imobilul arzând în întregime

Incendiul se manifestă pe o suprafață de peste 1000 metri pătrați. În aceste momente se acționează pentru localizarea focarelor concomitent cu evacuarea materialelor depozitate. Intervenție în dinamică, revenim cu detalii", a transmis ISU Mureș.
Șapte autospeciale de stingere acționează la fața locului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si