Close sidebar
Close sidebar

Incendiu violent la un depozit de butelii, în Prahova. Două persoane au suferit arsuri grave

Sâmbătă seara, 24 iulie, un incendiu violent a cuprins o construcție și mai multe autoturisme, la un depozit de butelii din localitatea Fântânele, judeţul Prahova. Un minor și un bărbat de 52 de ani au suferit arsuri mari. Află în ce stare se află acestea acum.

Andreea Bolocan,

Incendiu puternic în Prahova la un centru de butelii [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două victime cu arsuri mari, transportate de urgență la spital

Imediat după ce au fost anunțate autoritățile că o clădire a luat foc, aceștia au și pornit spre locul incidentului. Ajunse la fața locului, echipajele au găsit două victime, respectiv un băiat de 17 ani cu arsuri pe 92% din suprafața corporală și un bărbat de 52 de ani cu arsuri pe mâini și picioare. Ambele victime au fost transportate de urgență la spital.

Citeste si: BREAKING: Incendiu într-un parc auto din Sibiu

Două victime au fost transportate la spital [Sursa foto: PixaBay]

Incendiul s-a întins pe o suprafață de 1500 mp

În momentul sosirii echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent și generalizat pe o suprafață de aproximativ 1500 mp cuprinzând două cisterne GPL, 20 de cluburi de carburant, un cap tractor, un autoturism. Totodată, a fost afectată întreaga locuința și anexele pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

La locul incendiului au fost mobilizate nouă autospeciale de stingere, două containere multirisc, o descarcerare, o ambulanță SMURD şi trei autospeciale de prima intervenție şi comandă cu 51 pompieri.

Citeste si: Vești bune pentru români: Se vor construi trei centre de mari arși

Pagube materiale în urma teribilului incendiu Incendiul puternic care s-a produs sâmbătă seara în localitatea Fântânele, a reușit să distrugă o semiremorcă încărcată cu saci care conțineau ciment, un cap al unui tractor, un camion de 6 tone, 20 de recipiente de 1000 litri combustibili, sediul unei firme cu o suprafaţă de aproximativ 80 mp şi o locuinţă particulară învecinată cu o suprafaţă de aproximativ 60 mp. În cele din urmă, incendiul a fost lichidat de către pompieri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI