Close sidebar
Close sidebar

Incendiu violent la un depozit de mase plastice si vopsele din Vaslui / A fost declansat planul rosu de interventie, au venit sa ajute si pompieri din Iasi si Bacau

Un incendiu violent a izbucnit, sambata, la un depozit de mase plastice, lacuri si vopsele din Vaslui, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Se degaja mult fum in atmosfera, fiind solicitate unitati de sprijin din judetele invecinate, informeaza News.ro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prefectul de Vaslui, Eduard Popica, a declarat ca deocmdata nu se pune problema evacuarii populatiei din cauza fumului degajat de incendiul de la depozitul de mase plastice si vopseluri, intrucat la masuratorile Garzii de Mediu nu s-au relevat depasiri ale indicilor. A fost activat Planul Rosu de interventie, dar incendiul este localizat si se intervine pentru stingere cu 11 autospeciale, patru dintre ele fiind din judetele Iasi si Bacau.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (ISGU) un incendiu a izbucnit, sambata, la un depozit de mase plastice, lacuri si vopsele din Vaslui.
De asemenea, la locul interventiei se afla un echipaj de Terapie Intensiva mobila si unul al Serviciului Judetean de ambulanta.

Pentru eficientizarea interventie, vor fi trimise in sprijin doua echipaje de stingere din judetele Bacau si Iasi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

La randul lor, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui au declarat, pentru News.ro, ca incendiul se manifesta violent pe o suprafata de aproximativ trei- patru sute de metri, fara a exista victime.
Persoanele care se aflau in depozit s-au autoevacuat, iar pompierii au intervenit pentru scoaterea mai multor bunuri din hala.

Misiunea este in dinamica, au mai precizat sursele citate.

Pompierii recomanda persoanelor aflate in apropiere sa ramana in locuinte pana la stingerea incendiului, sa evite deplasareaiin zona de manifestare a incendiului, sa inchida usile si ferestrele locuintelor pentru evitarea patrunderii fumului generat de incendiu, sa paraseasca zona de manifestare si sa identifice locuri sigure, aerisite.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI