Un incendiu violent a izbucnit în Chiajna, județul Ilfov, str. Sergent Ilie Petre ,cu puțin timp în urmă. La fața locului s-au deplasat de urgență opt autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru a anihila incendiul de vegetație, care au acționat prompt în fața pericolului.

Pompierii au reușit să stingă focul care se extinsese pe circa 50 000 mp. Din fericire, nu au existat victime, iar focul nu a ajuns la clădirile din zonă.

A fost necesară suplimentarea cu apă a dispozitivului de intervenție cu 4 autospeciale.

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul în care o turistă este înghițită de o groapă adâncă de 8 metri. Salvatorii i-au găsit doar pantofii- antena3.ro

Citește și: VIDEO Situație fără precedent în gară. Întârzierile trenurilor provoacă revoltă printre călători

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, pe str. Sergent Ilie Petre, din Chiajna, județul Ilfov. Alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă. În momentul de față incendiul se manifestă  cu mai multe focare, flacără deschisă și degajări de fum, pe o suprafață de aproximativ 2500 mp.

Misiunea este în dinamică, revenim cu date”, au transmis pompierii.

Citește și: VIDEO Incendiu devastator într-un centru comercial din China. Cel puțin 16 morți și zeci de răniți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si