Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, Carmen Dorobăţ, a precizat, miercuri, că a murit încă un pacient dintre cei care au fost transferaţi la Leţcani în urma incendiului de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ. În acest moment, în spitalul mobil de la Leţcani mai este internat un pacient transferat de la Spitalul din Piatra Neamţ, iar starea acestuia este în continuare gravă.

Starea singurului pacient rămas în viață care a trecut prin incendiul de la Piatra Neamț se află acum în stare gravă

" Până acum am îngrijit la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi aproape 4.000 de pacienţi, iar 500 dintre ei provin din alţe judeţe. Din nefericire unii au decedat, aşa cum s-a întâmplat cu încă un pacient adus de la Neamţ. Mai îngrijim doar un bolnav din acest grup de pacienţi transferat la noi. Nici unul nu avea arsuri, erau infectaţi cu COVID, fiind în stare foarte gravă", a spus medicul Carmen Dorobăţ.

Citeste si: Criminalul tinerei incendiată la Ghimpați este acuzat de încă o faptă. Bărbatul a fost judecat în libertate

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este, de fapt, polițistul care s-a sinucis cu flexul?! De ce a recurs bărbatul la acest gest necugetat

La spitalul mobil Lețcani au decedat până acum 5 pacienți care au venit de la Spitalul Județean Piatra Neamț

În 14 noiembrie, în Secţia ATI de la Spitalul Judeţean Neamţ a izbucnit un incendiu, iar zece persoane au murit. Şase pacienţi aflaţi la ATI au fost transferaţi la Leţcani, întrucât secţia nu mai putea fi folosită.

Ulterior, tot la Leţcani au decedat în total cinci dintre pacienţii care se aflau în secţie, fără să fi fost răniţi în incendiu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si