Acuzat de inselaciune si cercetat pentru ca a operat in Romania fara aviz de la Colegiul Medicilor, Matteo Politi a fost lasat insa, dupa mai multe ore de audieri, sa plece acasa.

Citeste si: IMAGINI ȘOCANTE! Aveți grijă ce fel de ouă cumpărați de la magazin! E teribil în ce condiții sunt crescute păsările în România!

Cea mai solida dovada pe care o are in apararea lui e o diploma de studii medicale pe care chiar daca Ministerul Educatiei i-a recunoscut-o, nu ii convinge si pe pacientii doctorului care pretind ca au fost nenorociti de un escroc.

Matteo Politi a fost lasat sa plece dupa o noapte petrecuta in arest.

Politistii l-au prins la vama Curtici, in trenul cu destinatia Budapesta, l-au adus la sectia 4 din Capitala in baza unui mandat si pana sa-l retina, l-au audiat ore in sir.
Pe numele suspectului, au primit din toata Europa, un vraf de adrese care atesta ca Matteo Politi a fost condamnat in Italia pentru ca a operat fara sa aiba girul autoritatii si ca fost cercetat pentru similare in mai multe tari din Uniune.

Citeste si: Situație halucinantă în România! Un sat întreg a fost retrocedat! Cine sunt cei care au moștenit o întreagă așezare

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Matteo Politi e acuzat de inselaciune simpla, inselaciune in forma continuata si ca profesat in doua clinici fara a avea drept de practica.

Falsa identitate i-a adus mii de euro.

Pentru infractiunea mai grava, cea care l-ar indica vinovat ca a mutilat mai multe femei carora le-a promis frumusetea, Matteo Politi se apara cu o diploma de studii de la Universitatea din

Pristina. Documentul a fost atestat in aprilie, anul trecut, de Ministerul Educatiei.

Cu toate acestea, cetateanul italian nu avea voie sa profeseze fara permisiunea singurului for care ii da dreptul.

Matteo Politi paseaza vina unei avocate pe care ar fi platit-o inainte de venirea in Romania ca sa ii faca rost de toate documentele necesare ca sa profeseze aici.

Ea, in schimb, refuza sa comenteze acuzatiile cetateanului Italian.

Apar intre timp noi dezvaluiri socante ale neprofesionalismului de care Politi dadea dovada. O asistenta care l-a intalnit intr-o clinica privata povesteste detaliile tulburatoare ale unei interventii de abdominoplastie la care a asistat.

Citeste si: Cântăreața de muzică populară condamnată la închisoare după ce a decapitat un om și-a revenit! Irina Maria Birou și-a sărbătorit fratele FOTO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si