Close sidebar
Close sidebar

Incepe scandalul pe averea Ilenei Ciuculete? Ce spun fanii artistei

Ileana Ciuculete s-a stins din viata, marti seara, din cauza unei ciroze galopante. Fanii si colegii de breasla sunt socati de moartea subita a artistei, insa incearca sa ii pastreze vie amintirea prin piesele ei celebre.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In aceasta dimineata, pe una dintre paginile artistei a aparut piesa ”Multi dusmani ar vrea”, iar unii dintre ani au inceput sa vorbeasca despre izbucnirea unui scandal in familia artistei.

”Ai muncit sa-ti faci de toate, te-a ajutat sotul tau care a fost tot timpul la umarul tau, ai crescut doi copii singura, de la care nu ai avut multumire sufleteasca. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce tambalau vor face acum pentru munca ta si a lui Cornel,oameni care la 35 de ani aveau pretentie sa ii mentii tu, rusine sa le fie ca ti-au distrus ficatul pe suparare”, a scris cineva, potrivit WOWbiz.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

”Da, aveti dreptate, la asta ma gandesc si imi plange sufletul gandindu-ma prin ce a trecut acesta minunata si blamata pe nedrept, repet, acesta minata faptura! Multa durere a adunat, noroc ca Bunul Dumnezeu i l-a scos in calea pe Cornel, care va avea o viata grea de acum inainte cu baietii Ilenei. Dumnezeu sa aibe in paza lui, sufletul tau chiuit, draga Ileana Ciuculete!”, a scris o alta persoana.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI