Nici nu a intrat bine în casă, că noul concurent, Casian, a devenit subiect aprins de discuție în casa fetelor, dar se pare că nu ar fi în favoarea sa. Se pare că, în urma interacțiunilor pe care le-a avut cu fetele, acestea au ajuns la concluzia că atitudinea sa ar fi una mult prea tranșantă și că le face să se simtă inconfortabil.

De când a intrat în casă, Casian s-a făcut remarcat datorită atitudinii sale de fier, a demonstrat încă de la început că știe ceea ce vrea și s-ar părea că nu este dispus să facă compromisuri din acest punct de vedere. Mereu direct și pregătit cu un as în mânecă, unele dintre fete au făcut un pas înapoi dintr-o eventuală cunoaștere încă din primele replici schimbate cu noul concurent. Printre acestea se află Julia, Rebecca, dar și Virginia, care nu au rămas tocmai cu un gust dulce după ce au purtat o discuție individuală cu Casian.

Citește și: VIDEO Povestea de viață tulburătoare a Ioanei: părăsită de mamă, violată de tată, batjocorită de iubitul polițist de 35 de ani! Declarațiile șocante ale prietenilor tinerei

Fetele din „Casa iubirii”, nemulțumite de atitudinea lui Casian

Virgina nu a ezitat și a mărturisit că a rămas nemulțumită, după ce Casian a făcut-o „răsfățată”, ca o concluzie la care a ajuns concurentul după ce a aflat că fosta iubită a lui Robi este singură la părinți.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

Julia: „A zis că noi, fetele, așteptăm să vedem cum o să pice el în online și abia atunci o să ne deschidem.”

Virginia: „Asta ai înțeles tu, poate.”

Julia: „Nu, așa a zis.(...) Și după aceea să ne declarăm intențiile.”

Rebecca: „El nu vorbește. Eu la masă încercam să vorbesc cu el și mă lua peste picior, la modul dus în extrem. Zice că tu poți numai contre.”

Virginia: „Și eu. Oricum e a doua oară când scot două vorbe cu el și mi-a zis că se vede că sunt singură la părinți că sunt răsfățată.”

Citește și: VIDEO Teodora și Moldo, din ce în ce mai apropiați! Detaliul pe care l-a observat tânărul la brunetă: „Ieși în evidență”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si