Exact în momentul în care Inci și Han decid că este momentul să comunice familiilor lor faptul că au făcut marele pas, că s-au căsătorit, un incident provocat de Safiye le dă peste cap planurile celor doi îndrăgostiți. Atât Han cât și Inci decid că trebuie să aștepte momentul oportun pentru a le da familiilor lor marea veste.

Pe de altă parte, Inci va trebui să se confrunte cu o situație dramatică, atunci când fratele său, Ege, pleacă de acasă.

Când Inci află că Ege a plecat să locuiască alături de tatăl lor, situația devine dramatică iar Han este la un pas de a provoca un dezastru.

Inci nu își poate ierta tatăl pe care îl învinuiește de moartea mamei sale și își dorește ca Ege să rămână alături de ea și bunicul lor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Dincolo de toate problemele cu care se confruntă, Han și Inci decid să petreacă timp amândoi, departe de familiile lor iar dragostea lor crește cu fiecare moment petrecut împreună.

Cum vor reacționa familiile lui Inci și Han atunci când vor primi vestea că aceștia s-au căsătorit puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, la Kanal D.

Îndrăgita producție va putea fi urmărită în fiecare zi, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si