Close sidebar
Close sidebar

Incident armat pe insula grecească în Corfu. Doi morţi

Incident armat pe insula grecească în Corfu: Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma incidentului care a avut loc duminică în apropierea unui hotel, au informat surse din poliţie.

Andreea Stoica,

Incident armat pe insula grecească în Corfu

DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE . UPDATE: Presa din Grecia notează că atacatorul s-a sinucis după ce i-a împuşcat pe cei doi.

“Ni s-au semnalat focuri de armă la ora 11.30 (08.30 GMT), în apropierea unui hotel. Din primele informaţii, două persoane au suferit răni fatale”, a declarat un poliţist, potrivit AFP.

Un martor la atac a declarat că un bărbat grec i-a împuşcat pe cei doi şi apoi s-a sinucis în staţiunea Dasia.

“Cele două victime au murit şi atacatorul s-a sinucis. Am văzut cadavrele pe un teren liber”, a precizat sursa citată de AFP sub acoperirea anonimatului.

Agenţia ANA notează că atacatorul ar fi un localnic în vârstă de 60 de ani. Acesta a unis două persoane, un bărbat şi o femeie, după o dispută privată. Una dintre victime era un grec care locuia în Franţa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 "Am fost informaţi că în apropierea unui hotel s-au tras focuri de armă la ora 11:30 (08:30 GMT)", a declarat sursa citată, la Atena. "Potrivit primelor informaţii de care dispunem, două persoane au fost ucise.

Acest fapt urmează să fie confirmat de către medicul legist", a adăugat sursa, care a menţionat că incidentul s-a produs în staţiunea balneară Dasia.

Poliţia îl caută pe trăgător, conform presei elene.

Televiziunea publică ERT a relatat anterior că un localnic a deschis focul asupra unui cuplu de francezi instalat pe insulă, aparent după o dispută privată.

Incident armat pe insula grecească în Corfu

Citeste si: Ce spune ministrul de Interne despre atentatul cu bombă de la Arad. "România este o țară sigură"

Citeste si: Atac armat la un eveniment: Cel puțin doi morți și alte 20 de persoane grav rănite 

Citeste si: Polonia va fi prima ţară din NATO care va cumpăra drone armate din Turcia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI