Femeia, care era angajată în bucătăria spitalului Fălticeni, a curățat înainte mai multe oale cu diferite substanțe special concepute pentru degresat.

Citește și: Loredana Chivu a suferit de curând o intervenție chirurgicală. "Am trecut prin crize și dureri teribile"

Potrivit primelor informații, bucătăreasa nu a acuzat stări de rău înainte. La scurt timp după ce a spălat vasele, femeia a fost găsită întinsă pe podeaua băii.

Cea care a făcut descoperirea a fost una dintre colegele sale.

Femeia a fost transportată de urgență la UPU Suceava 

Angajata spitalului din Fălticeni a fost transportată de urgență la UPU Suceava cu traumatism și inhalare accidentală cu vapori sodă caustică. Pe de altă parte, reprezentanții spitalului din Fălticeni susțin că în bucătărie unității medicale nu se găsesc produse care să conțină sodă caustică. În urma acestui incident, polițiștii au deschis un dosar penal.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Incident neprevăzut pentru o bandă de hoți din Gorj! Un complice a murit electrocutat când încerca să fure transformatoare

''La data de 18.03.2023, ora 12.55, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată ofițerul de serviciu principal din cadrul IPJ Suceava, cu privire la faptul că la UPU Suceava a ajuns o femeie din Fălticeni, fiind diagnosticată cu ''TCC'' și ''inhalare accidentală cu vapori sodă caustică'',  au transmis reprezentanții poliției.

La fața locului a intervenit medicul de gardă care i-a acordat bucătăresei primul ajutor. De asemenea, medicul a fost şi cel care a hotărât că este nevoie ca victima să fie transferată la Spitalul de Urgență Sf.

Ioan cel Nou, transmit jurnaliștii de la  Suceava Smartpress.

Citește și: Incendiu în Vatra Dornei. O anexă ce aparține Bisericii romano-catolice a luat foc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si