Close sidebar
Close sidebar

Incident şocant în Capitală. O tânără de 20 de ani a căzut de la etajul 8, noaptea trecută

Un incident şocant a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri în Capitală. O tânără de 20 de ani a căzut de la etajul 8 al blocului în care locuia. Alarma a fost dată de un vecin.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cel care a anunţat tragedia a fost un vecin. Bărbatul spune că a auzit o bubuitură, iar când a ieşit pe balcon să vadă ce s-a întâmplat a văzut-o pe tânără căzută. Bărbatul s-a speriat foarte tare şi a anunţat de urgenţă autorităţile. Medicii au sosit imediat la faţa locului şi au transportat-o pe aceasta la spital, potrivit Antena 3.

Citeste si: Copil de trei ani, transportat de urgenţă la spital, după ce a căzut de la etajul doi, la Timişoara

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Momentan nu se ştiu cauzele tragediei, însă oamenii legii au deschis o anchetă pentru a constata dacă este vorba de un accident nefericit sau dacă tânăra a vrut să-şi pună capăt zilelor.

După ce vor analiza situaţia şi vor sta de vorbă cu familia, oamenii legii vor putea ajunge la o concluzie în acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI