Poliția Capitalei a anunțat faptul că Secția 12 a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la o fetiță în vârstă de cinci ani, care ar fi căzut de la etajul 5 al blocului în care locuiește. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Fetița de 5 ani ar fi vrut să ajungă la bradul de Crăciun, poziționat chiar lângă o fereastră.

„La data de 16 decembrie 2023, Poliția Capitalei- Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, o minoră, în vârstă de 5 ani, ar fi căzut de la etajul 5 al blocului în care locuiește, situat în Sectorul 3.

În cauză, polițiștii Secției 12 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, urmâ a fi sesizată unitatea de Parchet competentă”, transmite Poliția Capitalei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Polițiștii au găsit-o pe fetiță căzută în spațiul verde din fața blocului

Fetița a fost transportată de urgență la spital

Nu se cunosc încă mai multe detalii cu privire la această tragedie. Fetița a fost transportată la spital în stare de inconștiență, potrivit G4Media.ro. Aceasta se află la secția de terapie intensivă.

Citește și: Exclusiv! Ce au în comun tragedia de la Lupeni și drama de la Zalău. Detaliile la care nimeni nu s-ar fi gândit: "Așteptarea lor este una și ce se întâmplă în viață este dezamăgitor"

Cum s-ar fi petrecut tragedia?

Potrivit primelor informații, minora, care se afla în locuință împreună cu mama sa, profitând de faptul că bradul de Crăciun era poziționat foarte aproape de fereastra camerei, a deschis geamul.

Citește și: Apar noi informații în cazul contabilei care s-a aruncat de la etajul cinci și a ucis o femeie. Aceasta este cercetată penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor

Ulterior, într-un moment de neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si