Un adolescent în vârstă de 18 ani, din Texas, și-a omorât părinții și cei doi frați prin împușcare și a recunoscut crimele. Tânărul a spus că i-a ucis pe toți pentru că se temea că familia lui îl va mânca.

Astfel, în urmă cu o săptămână, casa familiei lui Cesar Olalde din Texas Nash a fost înconjurată de Poliție. autoritățile au fost alertate că tânărul și-ar fi atacat părinții și frații și ar fi amenințat că se sinucide.

Citește și: Gestul șocant al unui bărbat. Și-a ucis cu sânge rece chiriașii chiar în fața locuinței

Motivul șocant din spatele crimei

Băiatul a fost contactat telefonic de Poliție. Atunci, Olalde a recunoscut că și-a ucis părinții și frații. Ofițerii l-au convins pe tânăr să se predea, iar apoi, în baia locuinței, au găsit cadavrele părinților acestuia, surorii mai mari, precum și cadavrul fratelui său mai mic, în vârstă de doar 10 ani.

Anchetatorii au transmis că victimele au fost împușcate în alte încăperi ale locuinței, dar au fost târâte în baie.

Un coleg de muncă al surorii mai mari a tânărului, Joesph Flieder, s-a dus la casa familiei când a constatat că aceasta nu venise la serviciu și a fost întâmpinat de Cesar Olalde, care l-a amenințat cu o armă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Strigătul de durere al mamei Anicăi, românca ucisă în Italia: „Găsiți-l pe ucigaș! A lăsat patru copii fără mamă!”

Olalde i-a spus bărbatului că „și-a ucis familia pentru că erau canibali și aveau de gând să-l mănânce”, potrivit NBC News.

Tânărul a fost arestat. Cauțiunea a fost stabilită la 10 milioane de dolari.

Un bărbat și-a ucis cu sânge rece chiriașii chiar în fața locuinței

O femeie și un bărbat din Canada și-au găsit sfârșitul după ce proprietarul casei i-a împușcat chiar în fața locuinței. Bărbatul s-a închis în casă după ce a tras cu arma în autoritățile ajunse la fața locului.

Autoritățile au fost chemate pentru a interveni la casa din cartierul Stoney Creek din Hamilton, Ontario, sâmbătă la ora 17:40. Cei care au sesizat autoritățile au spus că au fost auzite  focuri de armă.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Când au ajuns la locul incidentului autoritățile au găsit-o  moartă  pe tânăra de 27 de ani, care lucra ca asistentă educațională într-o școală catolică locală, dar și pe logodnicul ei electrician în vârstă de 28 de ani. Cei doi îndrăgostiți au închiriat subsolul unei locuințe, proprietar fiind Terry Bourassa, în vârstă de 57 de ani.

Citește și: Strigătul de durere al mamei Anicăi, românca ucisă în Italia: „Găsiți-l pe ucigaș! A lăsat patru copii fără mamă!”

Cuplul și Terry au avut o ceartă din cauza unui „dezacord în jurul problemelor casei”, a spus unul dintre poliţişti. Proprietarul locuia chiar deasupra chiriașilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si