Familia care are pe bancheta din spate un copil minor isi vede moartea cu ochii! Soferul  vrea sa depaseasca duba alba, dar individul din fata lui intra pe contrasens si ii taie fata chiar inainte de curba.

Si totusi, soferul din masina neagra mai incearca o data sa intre in depasire, de data aceasta la intrarea in localitate.

Semnalizeaza si intra pe contrasens, dar e la un pas de accident- individul din autoutilitara ii taie din nou calea si franeaza brusc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu mai este nicio indoiala ca intreaga scena periculoasa este  o sicanare in trafic. Dovada? Priviti duba si autoturismul albastru inchis care depasesc fara probleme autoutilitara. Cu ei soferul nu pare sa aiba nimic.

 

LA UN PAS DE BATAIE

Soferul dubei nu se opreste aici. Opreste in mijlocul drumului, deschide usa si coboara cu alti 4 indivizi care inconjoara masina neagra.

In ciuda faptului ca in spate se afla un copil, soferul dubei intra peste sofer si pare ca-l loveste. Tovarasii lui deschid usa pasagerului si incep sa injure. Imaginile au fost filmate pe DN 22, intre Ramnicu Sarat si Braila si au ajuns rapid pe masa politistilor. Soferul dubei a fost identificat:  este un barbat de 26 de ani, care a fost amendat cu 2000 de lei pentru tulburarea linistii publice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si