Close sidebar
Close sidebar

Incident șocat din gelozie! Un bărbat i-a smuls cu dinții urechea unui trecător, după ce acesta s-ar fi uitat la soția lui

Scenă dramatică pe o stradă din Sondrio, provincia omonimă din Lombardia, Italia! O privire mai îndrăzneață către o femeie a declanșat un adevărat scandal sângeros, notează jurnaliștii de la Il Mattino. 

Alexandra Costea,

Incident șocat din gelozie! Un bărbat i-a smuls cu dinții urechea unui trecător, după ce acesta s-ar fi uitat la soția lui

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un nigerian în vârstă de 31 de ani a fost arestat de carabinieri după ce a smuls cu dinții urechea unui trecător în plină stradă.

Scenele sângeroase au avut loc duminică, în după-amiaza zilei de 11 iunie 2023, atunci când oamenii legii au fost chemați să intervină într-o dispută între doi bărbați.

Citește și: Teribilism dus la extrem! Cum a reușit un tânăr din Botoșani să avarieze 16 maşini în doar 5 zile

Conform primei reconstituiri a evenimentelor efectuată de polițiștii italieni, agresorul a intervenit după ce soția sa s-a simțit deranjată de privirea insistentă a unui trecător de pe stradă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În timpul discuției dintre cei doi, nigerianul în vârstă de 31 de ani a atacat brusc celălalt individ, mușcându-i partea superioară a urechii drepte.

Victimei i-a fost amputată urechea dreaptă

Victima a fost transportată de urgență la spitalul din Sondrio, acolo unde a fost supusă unui examen specializat în ORL.

Specialiștii au estimat că bărbatul va avea nevoie de peste 40 de zile de îngrijiri medicale pentru a trata "amputarea părții superioare a urechii drepte, cu leziuni permanente".

Citește și: Românul mutilat în Italia de bomba care i-a explodat în mâini va rămâne și fără un ochi

Agresorul în vârstă de 31 de ani, are un istoric penal semnificativ, inclusiv infracțiuni de violență domestică și amenințări la adresa unui funcționar public.

Datorită gravității extreme a incidentului și a motivului aparent insignifiant care a condus la agresiune, individul a fost arestat sub acuzația de vătămare corporală intenționată.

Citește și: Caz halucinant într-un azil de bătrâni! O femeie s-a stins din viață după ce a fost tratată cu o pungă de mazăre congelată

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI