Un incident șocant a avut loc luni seară, aproape de miezul nopții într-un bar din localitatea Berghin, județul Alba. Atunci, un adolescent de 19 ani care consumase alcool a început din senin să spargă pahare și mai apoi geamuri din local. 

De la ce ar fi pornit scandalul între cei doi?

Mai apoi, s-a alăturat și un alt client în vârstă de 21 de ani, care ar fi fost prietenul lui.

Cei doi s-ar fi luat la ceartă cu tatăl victimei, iar Raul, adolescentul de 16 ani a sărit să-l apere. După ce scandalul a luat și mai mult amploare, tânărul de 19 ani a ieşit din bar, iar mai apoi s-a întors cu un cuţit şi l-a înjunghiat pe băiatul de 16 ani în abdomen.

Cei care se aflau în local în momentul respectiv au rămas înmărmuriți de cele întâmplate și au sunat imediat la 112 după ajutor. Medicii ajunși la fața locului i-ar acordat primul ajutor, iar mai apoi l-au preluat la spital, unde la scurt timp a fost și băgat de urgență în operație. 

”Băiatul este în spital, internat, la Alba Iulia. I-a fost scoasă splina, i-a fost atins şi plămânul, deci este în stare gravă. La noi în sat, aşa ceva nu s-a întâmplat”, a declarat mătușa lui Raul pentru Observator.

Adolescent injunghiat Alba

Un tânăr de 16 ani a fost înjunghiat, după o ceartă într-un bar din Alba.

[Sursa foto: Colaj Observator & Pixabay]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Cine este bărbatul al cărui braț a fost găsit în zona comunei Dragoslavele? Nimeni nu i-a reclamat dispariția

Agresorul este cercetat pentru tentativă de omor

Chiar și după ce a recurs la fapta șocantă, agresorul ar fi continuat să distrugă obiectele din jurul său.

În urma evenimentului au fost înregistrate pagube materiale, fiind distrusă uşa de acces din local, precum şi un geam”, a spus Andreea Alexia, purtător de cuvânt IPJ Alba.

Adolescent înjunghiat Alba

Un adolescent de 16 ani se află în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de un tânăr de 19 ani.

[Sursa foto: Colaj Poliția Capitalei - Facebook & Pixabay]

Citește și: Una dintre fetele care au murit împreună, la Lupeni, ar fi chemat poliția acasă, cu puțin timp înainte de tragedie. Tânăra le-ar fi spus autorităților că este agresată fizic

Acum, după cele întâmplate, tânărul de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, și celălalt tânăr de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si